Verlichting

Verlichting

Verlichting beïnvloedt de grootte en warmte van de ruimte en de uitstraling van kleuren. Het combineren van verschillende soorten verlichting met het oog op sfeer en functie maken dit mogelijk.
De juiste verlichting kiezen is een ware kunst. Wij werken samen met u naar een persoonlijk plan, met een uniek eindresultaat en groots effect.

Direct
Met directe verlichting hebben we het vermogen je meest mooie elementen in het interieur uit te lichten.
Creëer diepte en dynamiek. Intensiveer de beleving van bijvoorbeeld kunst of exclusieve wandafwerking.

Indirect
Indirecte verlichting zorgt voor een aangename sfeer en een perfecte omkadering. Het licht wordt via het plafond, de vloer of een muur door de kamer verspreid.
Door het zwevende effect kun je er architecturale vormen mee benadrukken en zware of hinderlijke elementen verdoezelen. Lange en schaduwvrije indirecte lichtstroken vergroten het ruimtegevoel.
Voor een evenwichtig en weldoordacht resultaat adviseren wij om het lichtplan al bij de start van het project samen met ons op te stellen.

Flos
Flos creëert bij uitstek de mogelijkheid om met innovatieve ontwerpen, op gepaste wijze een omgeving met verlichting te verbeteren.
De uniek en zorgvuldig ontworpen armaturen brengen iedere ruimte in een perfecte balans. 
Laat u fascineren door de Flos Masters of Design ontwerpen als Skygarden, Abajourd’hui, Wall-Rupture, Juncos en Running Magnet.

  • FLOS

    Flos - Running Magnet (Flos Architectural)

  • Orac Decor

    Indirect Lighting

  • FLOS

    Flos Smithfield Suspension Black