Midas Metall

Metaal is een uniek basis element in ieder interieur. Stoer, tijdloos en met vakmanschap vormgegeven.

Koel zilver, chique goud, geoxideerd koper…

Midas Metall is een “metal skin” en transformeert ieder object tot metaal.

Scroll naar beneden

Frescolori

Originele schoonheid, robuustheid en duurzaamheid omschrijven de bijna steenachtige uitstraling van Frescolori producten.

Gebaseerd op fijn kalksteen en carrara marmer creëert Frescolori, met een onbeschrijfelijke verscheidenheid aan kleuren, tactiele oppervlakken en een voelbaar aangenaam binnenklimaat.  

Scroll naar beneden

Stoopen & Meeus

Een oppervlak met een elegantie en raffinement die zeldzaam is. Smeerbare natuursteen met een eerlijk hard gevoel.

Mineraal in betonkwaliteit: sterk, watervast en toch puur natuur! Voor betonlook vloer of wand is Stoopen & Meeûs meer dan uitstekend geschikt voor ieder interieur.

 

Scroll naar beneden

Tadelakt

Sterke eeuwen oude tradities openen een onbevangen gevoel.

Deze van Marokkaans oorspronkelijke ingewreven afwerking vormt een rustgevende melange, met duurzame eigenschappen als waterdicht, ademend en stootvast.

Wij houden van de traditionele tadelakt van mineraal specialist KEIM.

Scroll naar beneden

Leem

Eerlijke en rijke eenvoud uit materialen met een meest pure afkomst.

Leem geeft als stuc en verf, kleur en sfeer vanuit een 100% natuurlijke herkomst. Duurzame kenmerken als vocht- en warmteregulering en verbeterde akoestiek onderstrepen het enorme potentieel van deze producten.

Scroll naar beneden

Behang

De natuur inspireert ons met patronen die we om ons heen vinden en zo vanzelfsprekend zijn, maar aan de andere kant zo’n complexe schoonheid vertegenwoordigen.

Onze collecties omvatten ontwerpen van, rijke tradities tot moderne patronen en geven wanden een onderscheidend en herkenbaar karakter, met een eigen handschrift.

Foto behang, affreschi & affreschi, Wandstyling Arazzo, Inkiostro Bianco, Golden Wall, EQ Dekor en Rebel Walls zijn enkele van onze populaire collecties.