Sierpleisters

Sierpleisters onderscheiden zich door hun karakteristieke uitstraling. De fraaie decoratieve structuur combineert kracht met een zacht, bijna wollig uiterlijk.

Sierpleister wanden zijn door en door gekleurd, stootvast, duurzaam en eenvoudig in onderhoud.

Van gesloten fijne structuur tot authentieke meer grove tekening. Sierpleisters kunnen letterlijk overal.

Scroll naar beneden

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is de basis van een interieur met een sereen en rustig karakter. Scherpe lijnen die optimaal bespeeld worden door het licht, geven ieder detail een luxe uitstraling.

Een ongekend aantal producten zijn geschikt voor het afwerken van glad pleisterwerk, die allemaal hun eigen stijl, kleur en karakter toevoegen aan deze basis.

Zonder twijfel geeft glad pleisterwerk in ieder interieur de meeste vrijheid in ontwerp en stijl.

Scroll naar beneden

Design Micro

Design Micro bezit een unieke fijne structuur, waardoor wanden een zacht karakter krijgen wat je bijna moet voelen.

Design Micro combineert dit karakter met een bijna strak uiterlijk, wordt direct op kleur toegepast, is uitermate stootvast, duurzaam en eenvoudig in onderhoud.

Scroll naar beneden

Schuurwerk

Schuurwerk is een traditionele afwerking, met uiterst fijne nuanceringen in een zanderige structuur. Door de wolkenachtige slagen, worden deze structuren door lichtval extra geaccentueerd.

Schuurwerk geeft aan het interieur een natuurlijk karakter, met een groot vermogen om zich altijd aan te passen aan de sfeer.

Scroll naar beneden

Spuitpleisters

Spuitpleister vormt als een deken van fijne sneeuwvlokken een unieke afwerking op wand en plafond. Deze afwerking combineert kracht met een zachte, matte uitstraling.

Plafonds en wanden voorzien van spuitpleister zijn door en door gekleurd, stootvast, duurzaam en eenvoudig in onderhoud.