Over Wandstyling

Over ons…

WandStyling behoort tot de top drie leveranciers in Nederland op het gebied van pleisterwerk, sierlijsten en ornamenten. Maar ook geïntegreerde wand- en plafondverlichting behoren tot ons uitgebreide assortiment.
Toonzettend en sfeerbepalend
Wand- en plafondafwerking komen vaak pas in de laatste fase van de inrichting aan bod. Toch is het verstandig om u al in een vroeg stadium te oriënteren. Met het soort afwerking in combinatie met de gekozen kleuren bepaalt u uiteindelijk de sfeer in huis. Kiest u voor glad pleisterwerk of juist voor een grove korrel. Voor naturelle tinten of een uitsprekende kleur? En de omlijsting; wordt het strak en modern of juist warm klassiek? De keuze is enorm en WandStyling helpt u bij de beeldvorming voor het gewenste eindresultaat. Zie ons overzicht van projecten en producten voor een impressie van de vele mogelijkheden. 

Persoonlijk advies
WandStyling helpt u een goed besluit te nemen. Dat begint bij een persoonlijk stylingadvies. Maar liefst drie stylisten bemannen onze showroom om u met raad en daad bij te staan. Wij werken op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met uw foto’s, zelf gemaakte collages of woonbladen als mogelijke inspiratiebron, laten wij u graag zien welke producten in uw woonwereld passen. Een persoonlijk advies waarvoor we ook op locatie bij u langskomen. 

Hulp bij de uitvoering
WandStyling werkt sinds 30 jaar samen met een kwaliteitsnetwerk van stukadoors, schilders en timmerlieden. Met alle genoegen brengen wij u met betrouwbare vakmensen in contact om de wandafwerking perfect uit te laten voeren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

In onze Wandstyling showroom adviseren wij o.a. met;

  • decoratieve pleisters van Strikolith en Brander.
  • lakverven van Wijzonol, Boonstoppelverf, Kerakoll en Anker Stuy.
  • muurverven van Afbouw UniQ, Wijzonol, Brander, Boonstoppel Verf, Claytec en Kerakoll. 
  • kalkverf van Stoopen & Meeûs en Kerakoll.
  • behang van Rebel Walls, Affreshi & Affreshi, Inkiostro Bianco en Arazzo.
  • decoratieve afwerkingen van Frescolori, Stoopen & Meeûs, Midas Metall, Oikos en Brander.
  • lijsten en ornamenten van Orac, NMC en Decorstuc.
  • betonlook vloeren van Frescolori, Stoopen & Meeûs en Leefbeton.